Skip to main content

Få en toptunet webshop i Woocommerce

Vi hjælper dig med at skabe en webshop, der taler til din målgruppe.

Vi er specialiserede i at bygge webshops i WooCommerce, som er det absolut mest populære shopmodul til WordPress. Med en webshop i WooCommerce er du sikker på at få en løsning som er brugervenligt og intuitivt, også selvom du ikke er et teknisk geni. Derudover får du med WooCommerce en løsning som er fleksibel og let at videreudvikle på, i takt med dine krav til din shop vokser.

En webshop hos os

Den bedste løsning starter med et godt samarbejde.

Hvis du vil have en webshop som sælger, er det vigtigt at du har helt styr på, hvordan du skal kommunikere til din målgruppe. Endnu vigtigere er det, at du har styr på, hvilke udfordringer og barriere din målgruppe har for at købe dit produkt. Det har vi stor erfaring med, og hjælper dig med at forstå. Denne viden er en forudsætning for, at vi kan lave en webshop i WooCommerce, som rent faktisk sælger.

Vi ved at små ting kan have en stor betydning for dit salg, og det er en erfaring vi gerne vil give dig med på vejen.

Med en Webshop i WooCommerce får du:

Design

Specielt designet til din virksomhed

Hosting

Server specielt udviklet til WordPress og WooCommerce

Brugervenlig

Nem at administrere selv uden viden om kodning

Ingen binding

Hjemmeside uden binding

Fleksibel

Kan nemt tilpasses til nye behov senere hen

Google Analytics

Koblet op til din egen Google Analytics-konto

Søgemaskine optimeret

Søgemaskine optimeret hjemmeside

Hastighedsoptimeret

En hjemmeside med hurtig navigation og loading tid

Responsiv

Tilpasser sig alle enheder og skærmstørrelser

KONTAKT

Skal vi også hjælpe dig med en webshop?

SEND EN MAIL

Bliv klogere på, hvordan vi arbejder i vores gratis videnscenter

Whitepaper

Derfor får du ikke nok ordrer på din webshop

Download gratis
Whitepaper

Undgå de 5 typiske fejl på en ny hjemmeside

Download gratis

Prøv vores prisberegner til webshops

Få en webshop der virker

 

Konkurrencen er hård på nettet, og dette stiller store krav til din webshops performance, da dårligt optimerede webshops skræmmer kunderne væk, og koster din virksomhed tabt omsætning. Det er dog nemt at få en webshop, hvor brugervenlighed, fleksibilitet og nemhed er indtænkt, og så kræver det ikke engang, at du er et teknisk geni.

Hos Skarp har vi altid fokus på lige netop dit behov, da vi er af den overbevisning, at grundstenen for en god webshop er det gode samarbejde.

Derfor får du altid en løsning, som er designet til lige netop din virksomhed. Vi prioriterer dialogen med vores kunder meget højt. På denne måde får du en hjemmeside, som passer til din virksomhed og dine kunder, så der rent faktisk skabes resultater.

Vi ved, at det ofte er de små detaljer, som har betydning i forhold til om et besøg på din webshop ender med et salg eller ej, og vi har øje for disse små detaljer.

 

Webshops uden binding

 

Hos Skarp tager vi altid udgangspunkt i lige netop jeres virksomhed, når i ønsker en WordPress shop, som rent faktisk kan leverer resultater. Kunder har mange muligheder, når de handler på nettet, og de søger hurtigt videre, hvis din webshop ikke er brugervenlig, eller hvis de oplever forhindringer, når de ønsker at købe et produkt.

Det er vigtigt at man indtænker mulige barriere og udfordringer, når man identificerer og henvender sig til sin målgruppe.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder med webshops, som rent faktisk har leveret resultater.

Her får du en løsning, som er tiltænkt lige netop jeres virksomhed, og hvor der er tænkt over, hvordan der effektivt kommunikeres til lige netop jeres målgruppe. Vi deler gerne ud af vores erfaring på dette område, og vores dygtige medarbejdere glæder sig til en god dialog, hvor vi sammen vælger den rigtige strategi for jeres nye webshop.

 

Webshop bygget i WooCommerce

 

Hos Skarp er vi specialiserede i at bygge webshops i WooCommerce, som er det mest populære shopmodul til wordpress webshop. Her får I en webshop løsning, som er brugervenlig og nem at vedligeholde, selvom du ikke er et teknisk geni. Her får du en fleksibel løsning, som kan følge ed eventuel vækst i virksomheden, så du også kan følge med fremtidens krav.

 

Kontakt os for WooCommerce

 

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog, hvor I bliver klogere på de mange muligheder, som man får med en WooCommerce webshop.