Skip to main content

Praktik hos Skarpt
betyder frihed og ansvar

Skarpt er et bureau, hvor vores primære fokus ligger på design af hjemmesider og webshops, samt produktion af billeder og video. Vi er et bureau som arbejder med mange forskellige opgaver for mange forskellige kunder, og opgaverne varierer fra dag til dag. Vi leder altid efter nye friske ansigter til vores team, og leder netop nu efter nye praktikanter.

Vi søger efter praktikanter som er i gang med en uddannelse inden for design, som eksempelvis Grafisk Designteknolog, Multimediedesign eller Digital Konceptudvikling. Det vigtigste er dog at man har lyst til at tage ansvar og lære.

Ansøg nu!

3

Praktikanter har efterfølgende fået job

Hvad kan du forvente?

Som praktikant i Skarpt bliver du en del af et team på 4 mand, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du vil fra første dag få et stort ansvar for relevante opgaver, som passer til netop dig og dine kompetencer – du skal ikke være bange for at tage fra.

Vi kan tilbyde et sjovt, lærerigt og udfordrende praktikophold, hvor du får lov til at være med fra ide, til design, til eksekvering. Vi kan også tilbyde et praktikophold, hvor to dage sagtens kan være ens, men sjældent er det.

Sådan kan din dag hos Skarpt se ud

 • Design af hjemmesider & tryksager
 • Opsætning af hjemmesider
 • Konceptudvikling
 • Kundemøder
 • Videoredigering

Vi søger lige nu praktikanter

Praktikant, med fokus på design og markedsføring
Januar - Marts 2024
Ansøg nu
Praktikant, med fokus på markedsføring & konceptudvikling
August - Oktober 2023
Ansøg nu

Hvad siger vores tidligere praktikanter?

Min praktik hos Skarpt har været den bedste. Jeg har fået så meget erfaring med i bagagen og udviklet mig på de områder jeg havde allermest brug for at udvikle mig. I praktik hos Skarpt, har man mulighed for at arbejde og udvikle sig indenfor lidt af hvert, både indefor grafisk design, konceptudvikling, markedsføring og listen forsætter.. Jeg fik lov til både at arbejde med mine styrker og svagheder og praktikken har alt i alt givet mig en bedre erhvervserfaring. Derudover har praktikken givet mig et indblik i hvad det vil sige at være iværksætter.

Simone ChristensenDigital Konceptudvikler

Som praktikant hos Skarpt fik jeg lov til at prøve kræfter med alt, jeg fik lov til at bruge mine kompetencer, jeg blev udfordret og jeg udviklede min kunnen helt vildt. Morten var ikke bange for at give mig ansvar, og stolede på mine evner, men var der samtidig også altid til at støtte og vejlede når jeg havde brug for det. Hos Skarpt får man som praktikant en super god mentor, som tror på en og ens evner og kompetencer, som udfordrer dem med spændende nye opgaver, som vejleder og lære fra sig.

Pernille GradmanCand. IT. Informationsarkitektur

Et praktikforløb hos Skarpt er en lærerig oplevelse fuld af sjov. Jeg fik som praktikant lov til at afprøve mine færdigheder med en god sparring, samtidig med at der var en stor grad af selvstændigt arbejde, hvor jeg fik lov til at blive en stor del af projekterne. Derudover bliver man som praktikant hos Skarpt en del af et team med højt humør og fuld fart på!

Emma Karmark WintherDesignteknolog

Jeg har været i praktik hos Skarpt i forbindelse med min uddannelse som multimediedesigner. Som praktikant hos Skarpt blev jeg mødt af et et mindre, men utrolig dygtig hold af mennesker, som var klar til at lære fra sig, hjælpe og inspirere fra start! Mine arbejdsopgaver spændte bredt - med alt fra design af annoncebannere, hjemmesider, og Whitepapers - til udarbejdelse af vector grafik, realisering af hjemmesider i WordPress og billede/video redigering. At få så forskellige opgaver er klart en fordel ved at være i et bureau!

Olivia Vestergaard DueholmMultimediedesigner

Se hvordan hverdagen hos Skarpt ser ud – uhøjtidelig, varierende og udfordrende

Send din ansøgning her!

  5 gratis råd

  Undgå de 5 typiske fejl, når du skal have en ny hjemmeside

  Vi giver vores erfaring fra 180+ projekter videre i dette whitepaper - helt gratis!

   

  Få de 5 gode råd »