Skip to main content

Services  /  Videoproduktion 

SPECIALISTER I
VIDEO TIL DINE

SOCIALE MEDIER.

SPECIALISTER I VIDEO TIL DINE
SOCIALE MEDIER.

Du husker 80% af hvad du ser, men kun 20% af, hvad du læser.

Video på dine digitale platforme har en lang række fordele, både i forhold til de tekniske aspekter som algoritmer på sociale medier, men også i form af det aftryk du sætter hos din målgruppe. 90% af oplysningerne som hjernen konstant modtager er visuelle, og behandles 60.000 gange hurtigere i hjernen end tekst gør.

Det gør faktisk det gamle ordsprog “et billede sige mere end 1000 ord” til en ret stor underdrivelse. Driver du en webshop, er det statistisk bevist at 60% er mere tilbøjelige til at købe et produkt, efter at have set en video med produktet.

BOOK GRATIS MØDE

Vi har eksisteret siden 2017

Erfaring fra +1000 videoprojekter

Vi er specialiseret i video til online markedsføring

Vi tilbyder også videoproduktion på abonnement – uden binding.

Skalérbart og prisfokuseret setup

Morten

Vi tilpasser vores setup til dit behov, så du kun betaler for det, der giver mening for dig.

Hvis vi skal lave video for dig, er det vigtigste for samarbejdet forventningsafstemningen inden vi går igang. Der er ingen grund til, at vi møder op med det helt store setup af videokameraer, droner, lamper og to kameraførere, hvis dit behov er til en simpel video på dine sociale medier.

Video er for mange virksomheder en vigtig del af den løbende markedsføring, og det er derfor også vigtigt for os, at vi kan tilpasse os den enkelte virksomheds marketingbudget, uanset om det er på 4.000 kr. om måneden eller 100.000 kr. om måneden.

Alt det, er naturligvis noget vi tager en snak med dig om til et indledende møde. Vi giver gerne den første kop kaffe og indledende snak “on the house”.

BOOK GRATIS MØDE
PROCESSEN

Vi er med dig hele vejen – og sørger for at du er tryg i processen.

 • Vores tilgang er baseret på en grundig forståelse af dine behov og ønsker.
 • Vi starter med en uforpligtende, gratis samtale, hvor vi lytter til dine visioner og deler ud af vores erfaringer og ekspertise.
 • Dit tildelte team står klar til at vejlede dig gennem hele processen og sikre at projektet kommer godt i mål.
 • Vores proces er struktureret og gennemsigtig. Vi starter med at skabe et detaljeret overblik over din produktion, og kan hjælpe dig med alt fra idé, planlægning, statister, undertekster, speak og manuskript.

EKSEMPLER PÅ 
VIDEOER

EKSEMPLER PÅ VIDEOER

Vi samarbejder fast med en lang række virksomheder om produktionen af indhold til deres sociale medier. Nogle bruger os blot til video og foto, mens andre lader os tage styringen på alt fra idé til opslag.

Midtvejs Auto

Midtvejs Auto får løbende produceret alt fra præsentationer af biler, kampagner og brandingvideoer af deres værksted.

Business Park Nord

Business Park Nord ønskede at få udarbejdet en video, som frembragte essensen af, hvad det vil sige at være lejer i deres kontorfællesskab.

CookPerfect

CookPerfect skulle bruge videoer løbende til et opskriftsunivers, som en del af deres contentstrategi.

SE ALLE CASES

Det indledende møde er altid gratis. Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Om du ved lige hvad du har brug for, eller er helt på bar bund om, hvor du skal starte. Så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os direkte, eller efterlade dine oplysninger via formularen nedenfor. Så kontakter vi dig så hurtigt vi kan – og altid indenfor én arbejdsdag.

  Video branding

  Video er en unik størrelse. Det kan skabe en særlig stemning, vække følelser og nysgerrighed, og give liv til dine budskaber. Video giver dig mulighed for at målrette din kommunikation og fange din målgruppes opmærksomhed. Det er samtidig en mulighed for at bygge en fortælling op omkring din virksomhed og skabe et udtryk, som bliver husket. Med en video kan du skabe en levende fortælling, der viser personlighed og taler til din målgruppe.

  Video branding er din mulighed for at vise, hvem din virksomhed er, værdierne bag og for at skabe en stærk forbindelse med målgruppen.

  Video branding kan også anvendes til at lave direkte salg eller for at skabe trafik til flere kanaler. Men for at skabe et godt fundament for dit brand, er det en god idé at gribe andre muligheder til at starte med.

  Uanset hvilken vinkel, du vælger, er det altid din målgruppe, der skabes content til. Det er dem budskabet bag videoen skal ramme, og derfor dem, du skal sigte efter i din kommunikation.

  Altså; hvem er contentet til – og hvad vil du udtrykke med det? Det handler om at skabe relevant content for målgruppen, for på den måde at skabe opmærksomhed og engagement omkring brandet. Og på sigt tillid til brandet.

  Når du laver content, som har værdi for målgruppen, skabes der et dybere engagement og tilhørsforhold til brandet for målgruppen. Det er netop her video branding kan gøre en forskel. De videoer, du vælger at dele med målgruppen, vil forme opfattelsen af virksomhedens brand. Det vil hjælpe dig med at skabe et relevant og relaterbart brand, som din målgruppe knytter tillid til. Det giver et bånd mellem målgruppen og brand, som kan blive nyttigt fremover.

  Hvad skal du fokusere på for at skabe et stærkt video brand?

  Video branding er et kraftfuldt værktøj til at bygge din virksomhed op og skabe appel til fremtidige kunder.

  Et stærkt video brand viser tydeligt virksomhedens vision, værdier og identitet. Og fremsætter samtidig virksomhedens kernekompetencer og styrker.

  Video kan anvendes i flere fordskellige formater og til mange forskellige platforme. Det skal selvfølgelig tilpasses den strategi og udtryk, der passer til din virksomhed.

  For at skabe et video brand, der trænger igennem til den ønskede målgruppe, er det vigtigt, at der skabes genkendelighed. Du kan nemt skabe genkendelighed for din målgruppe ved at holde samme stil i dine videoer på forskellige platforme. Samtidig er det vigtigt at holde målgruppens interesse ved lige og skabe noget, målgruppen kan relatere til. Her kan du lege med videoens format, og for eksempel skabe en informerende og professionel kontekst på din professionelle hjemmeside, og anvende en video af mere underholdende karakter på sociale medieplatforme.