Cases  /  Blære Friskole & Børnehus

PLADS TIL LEG,
UDVIKLING 

OG EVENTYR.

PLADS TIL LEG, UDVIKLING 
OG EVENTYR.

Hjemmeside
Implementering
Optimering
Visuel Identitet

Hjemmeside
Implementering
Optimering
Visuel Identitet

BLÆRE FRISKOLE & BØRNEHUS

Gå på opdagelse i et børneunivers med plads til leg, udvikling og eventyr – “Fra bog til virkelighed”

Blære Friskole & Børnehus havde et ønske om at få skabt et børneunivers med ny visuel identitet samt hjemmeside. I tæt samarbejde med Friskolen, har Skarpt fået udviklet en hjemmeside samt visuelt udtryk, der giver de besøgende en explorativ og “legende” oplevelse. Dette er blevet opfyldt i form af en flerefarvet farvepalette samt livlige illustrationer og billeder.

I ØJENHØJDE MED STORE & SMÅ
En hjemmeside der afspejler Friskolens visioner & værdier

Hjemmesiden bære præg af Blære Friskole & Børnehus’ nøgleord: Fællesskab, trivsel, læring og dannelse, hvilket vi som bureau har haft til opgave at visualisere og formidle på websitet. Siden tager derfor udgangspunkt i et børneunivers med load effects og animationer, der gør siden meget mere levende. Og vigtigst af alt – at Friskolen kan se sig selv i udtrykket og det færdige resultat, og som ligeledes skal videreføres til de besøgende såsom forældre, børn og elever. Siden er derfor nøje opdelt i 3 forskellige ben, hvor man som besøgende indtræder i 3 forskellige universer, som er tilpasset: Vuggestue, Børnehave, Skole & SFO.

Kunsten i at skabe tryghed og tillid gennem den digitale verden.

Smuk udenpå og bomstærk indeni

Selvom siden leger med det visuelle, er der ikke gået på kompromis med hastighed og performance, som er så vigtigt for at få de gode placeringer på Google. Det mærkes også på den lynhurtige oplevelse, når man bladre rundt på siderne.

Det siger Blære Friskole…

Blære Friskole og Børnehus har fået en ny hjemmeside, der er designet af Skarpt. Vores friskole og børnehus blev etableret i 2016, og vi er derfor et relativt nyt sted, som forældre kan vælge til, når de tager bevidste valg om vuggestue, børnehave og skole. Vores styrke er blandt andet, at vi har et sammenhængende tilbud fra vuggestue til 9. klasse, en særlig læringsforståelse under mottoet ”fra bog til virkelighed” og så 40.000 m2 legeplads med mange nye faciliteter. Alt det har Skarpt formået ”skarpt” at formidle i vores nye hjemmeside. Reaktionerne fra forældrene er, at hjemmesiden er overskuelig og enkel – og så henvender hjemmesiden sig samtidig målrettet til de forældre, som er i gang med at træffe beslutning om, hvor deres barn skal gå. Samarbejdet med Skarpt har været virkelig godt, og de har været gode til at arbejde med os som bestyrelse, der netop er frivillige – og derfor tager processen lidt længere tid, og der er flere involveret på skift. Vi giver den bedste anbefaling.”

Brian Stephansen, formand, Blære Friskole
En masse detaljer, brugervenlighed og overskuelighed

Med hjemmesidens mange farverige og livlige sider, var det væsentligt at skabe en platform, hvor det visuelle udtryk også skinner igennem på de mindre enheder. Det var ligeledes vigtigt at siden skulle overskueliggøres med en enkel navigation, således man som bruger altid kan navigere let rundt på siden og finde de fornødne informationer.

Hvad har vi gjort?

Hjemmesidens funktioner
  • Fleksibel løsning i forhold til fremtidige behov der måtte opstå
  • Optimeret brugeroplevelse
  • Hastighedsoptimering
  • Responsivt design