Kun 2-3% af de besøgende på din hjemmeside kontakter dig.

Sådan rent statisk ihvertfald. Det er både en kombination af at besøgende på din hjemmeside er flyvske, mangler tålmodighed, og ikke vil fordybe sig i lange tekster, som forklarer, hvad din virksomhed er for en størrelse, og hvilke services i tilbyder. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside taler til den besøgende på flere niveauer, sætter et spor i underbevidstheden og er nem af navigere rundt i. Et gennemsnitligt besøg på en hjemmeside varer lige omkring 1 minut – og her skal du gerne have fortalt, hvad du tilbyder, og hvorfor man skal vælge dig – fremfor konkurrenten. Det er præcis dét, vi er specialister i. Kontakt os og få en uforpligtende snak om hjemmesider i WordPress.

PRØV VORES PRISBEREGNER

Derfor er alle vores
hjemmeside-
løsninger bygget
med …

  • Designet specielt til din virksomhed
  • Responsive, og tilpasser sig alle enheder og skærmstørrelser
  • Uden binding
  • Brugervenlige, og nemme at administrere uden viden om kodning
  • Fleksible og kan nemt tilpasses til nye behov
  • Hostet på vores specialudviklede server til WordPress-løsninger
  • Hastighedsoptimeret
  • Søgemaskineoptimeret
  • Opkoblet til din egen Google Analytics-konto

WordPress hjemmeside

Alle har en holdning til WordPress. Det er også fair nok. En WordPress hjemmeside er en brugervenlig og stabil løsning, som skaber et godt image udadtil. Når man tænker på, at næsten 40 % af alle hjemmesider er en hjemmeside i WordPress, så er det ikke overraskende, at efterspørgslen på en professionel hjemmeside WordPress er stigende. Vi har specialiseret os i at udvikle hjemmesider i WordPress.

WordPress hjemmeside pris

Hvis du er interesseret i at vide, hvad det koster en WordPress hjemmeside, så vil det glæde dig at konstatere, at vores priser altid er konkurrencedygtige. Vi har faktisk udviklet en prisberegner, der giver dig mulighed for at vide på forhånd, hvor meget du kan forvente at investere i din nye hjemmeside. Prisen afhænger selvfølgelig af antallet af features og funktioner, du ønsker. Det har betydning for den tid, vores udviklere vil bruge på at kode. Virkeligheden er, at der ikke er nogen grænser for, hvad vi kan gøre for dig. Vi kan lave en professionel hjemmeside, der performer optimalt på alle parametre.

Ny WordPress hjemmeside

En ny hjemmeside byder på en meget brugervenlig grænseoverflade. Det gør sig gældende både for dine besøgende og dine medarbejdere, som skal holde den ved lige. WordPress gør det nemt at ændre eller tilføje indhold på din hjemmeside. Det har virkelig stor betydning, fordi det giver betydelige besparelser med hensyn til tid og ressourcer.

Ny hjemmeside WordPress

Du kan også glæde dig til en hjemmeside, der giver dig adgang til tusindvis af gratis og betalte plug-ins. Det betyder altså, at du altid har frihed til at tilpasse og forbedre din hjemmeside ved at udvide de funktioner, din hjemmeside har. Det giver en enorm fleksibilitet, fordi du til hver en tid kan vælge plug-ins, som giver dine kunder og besøgende en bedre oplevelse.

Hjemmeside WordPress

En WordPress hjemmeside byder også på utrolig brugbare hjælpeværktøjer for Search Engine Optimering (SEO). Det kan vise sig at være en stor hjælp, når man gerne vil optimere indholdet på hjemmesiden og tiltrække mere trafik. Det samme gør sig glædende, når ens metatags skal forbedres. Det er alt sammen ting, som kan gøre det nemmere for søgemaskiner at finde dit website. Din hjemmeside bliver meget responsiv, uanset om dine besøgende tilgår den fra en PC, tablet, iPad eller smartphone. Det kan have stor indflydelse på, den oplevelse, dine kunder får. Det kan faktisk være forskellen på, om din forretning bliver succesfuld eller ej.