Skip to main content

Services  /  Administrering af sociale medier 

LAD OS TAGE
STYRINGEN PÅ DINE

SOCIALE MEDIER.

LAD OS TAGE STYRINGEN PÅ DINE
SOCIALE MEDIER

Slip af med den dårlige samvittighed over stilheden
på dine sociale medier.

Du har helt sikkert, som så mange andre, haft høje ambitioner for dine sociale medier, da de i tidernes morgen blev oprettet. Men du er sikkert landet på siden her, fordi du enten kan nikke genkendende til, at de sociale medier bliver “glemt” midt i den travle hverdag – eller fordi, du er nået til erkendelsen af, at det ikke interesserer dig ret meget.

BOOK GRATIS MØDEPRØV PRISBEREGNER

Vi hjælper dig med idéerne

Erfaring fra +1000 videoprojekter

Vi er specialiseret i video til sociale medier

Ingen binding

Vi kan stå for alle dele af dine sociale medier

hjælp til sociale medier

Men hvorfor er det umagen værd, at være synlig på de sociale medier?

Punkt 1 er at potentielle kunder, som følger din virksomhed på de sociale medier er langt mere modne, når de henvender sig til dig end nogen anden salgskanal. Dette skyldes at de allerede har fået bygget en relation til din virksomhed, og et behov for dit produkt. Salgsarbejdet er derfor meget nemmere.

Punkt 2 er at kontinuerlig synlighed på de sociale medier giver et stabilt kundeflow. Vi har et mantra der hedder “at man skal altid huske at markedsføre sig, mens det går godt”. Problemet er dog, at de sociale medier ofte bliver glemt og nedprioriteret i de travle perioder.

Punkt 3 er at samlet set spiller en virksomheds tilstedeværelse på de sociale medier en afgørende rolle for at forme målgruppens opfattelse af dit brand. Det giver virksomheden mulighed for at kommunikere sin brandidentitet, opbygge tillid og engagement på en langt stærkere og mere personlig måde, end nogen anden markedsføringskanal.

BOOK GRATIS MØDE
PROCESSEN

Vi giver dig lysten, til at give dine sociale medier ny energi.

 • Med en aftale hos os, sørger vi for at tingene kommer til at ske. Både at der bliver taget billeder, optaget video, men også at de kommer ud og leve på dine sociale medier
 • Lad os om at være kreative og finde på relevant indhold, som matcher din overordnede strategi. Så kan du koncentrere dig om dine arbejdsopgaver i stedet.
 • Vi hjælper med at få lagt en plan, så dit indhold er mere gennemtænkt end “fredags-kage-på-kontoret”-opslag.
 • Vi sørger for et forudsigeligt budget, så du ved hvad du får og hvad det koster hver måned. Derudover kan du skrue op og ned hver måned, som du ønsker det.
BOOK GRATIS MØDEPRØV PRISBEREGNER
1

Indledende møde

Vi starter altid med et indledende gratis møde, hvor vi ser hinanden an og får en forståelse for dit behov.
2

Tilbud fremsendes

På baggrund af det indledende møde udarbejdes et tilbud til dig, som vi sammen gennemgår, inden det endeligt godkendes.
3

Optagedag

Vi afholder en optagedag med fokus på de ting, der rør sig i forretningen lige nu og som skal i fokus den kommende måned.
4

Vi redigerer dit materiale

Efter optagedagen går vi igang med at klippe alt materialet, behandle dine billeder og forfatte teksterne til dine opslag, hvorefter det sendes til godkendelse hos dig.
5

Korrektur

Vi laver eventuelle rettelser du måtte have til materialet.
6

Planlægning af opslag

Når alt er på plads, planlægger vi dine opslag til at blive postet på dine ønskede sociale medier.
7

Opsamling

Hver måned snakker vi omkring de forskellige opslags performance, så vi hele tiden bliver klogere på, hvad dine følgere reagerer godt og mindre godt på.
8

Planlægning af næste optagedag

Inden næste optagedag taler vi sammen og lægger en plan for, hvad der skal optages og vi kommer med gode idéer til indhold.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg selv finde på, hvad der skal filmes?

Nogle dage inden hver optagedag tager vi altid en snak telefonisk omkring, hvilke fokusområder vi skal have for den kommende måned. Der kommer vi med vores kreative input, og med idéer til, hvordan vi kan lave noget spændende video/fotoindhold, i samarbejde med dig.

Hvad gør vi, hvis jeg ikke kan lide at stå foran kameraet?

Vi har masser erfaring med folk, som ikke er vant til at stå foran et kamera, og har en god tilgang til det, så du føler dig rolig. Hvis du ikke vil stå foran kameraet, kan vi sagtens finde på en type indhold, som ikke kræver det. Det vil dog altid være en fordel at du eller en kollega har mod på at stå foran kameraet.

Er der nogen binding på aftalen?

Nej. Aftalen løber måned for måned, og du kan opsige den når du vil.

Hvilke typer video kan jeg få lavet på aftalen?

Den videopakke du køber, afgør hvor meget tid vi har til at producere video hver måned. Typisk er der tale om korte produkt- eller konceptforklarende videoer af 30-120 sekunders varighed. Har du behov for animationsvideoer eller større brandingvideoer, vil det dog kræve et separat tilbud.

Kan jeg bare nøjes med billeder?

Ja det kan du. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud

Kan jeg få en aftale, selvom jeg ikke sælger et fysisk produkt?

Sagtens. Hvis ikke du har et fysisk produkt, er behov for videomarkedsføring endnu større, da det ofte kræver mere forklaring at sælge ydelser.

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger og bliv sendt videre til vores prisberegner

  EKSEMPLER PÅ 
  VIDEOER

  EKSEMPLER PÅ VIDEOER

  Vi samarbejder fast med en lang række virksomheder om produktionen af indhold til deres sociale medier. Nogle bruger os blot til video og foto, mens andre lader os tage styringen på alt fra idé til opslag.

  Midtvejs Auto

  Midtvejs Auto får løbende produceret alt fra præsentationer af biler, kampagner og brandingvideoer af deres værksted.

  Business Park Nord

  Business Park Nord ønskede at få udarbejdet en video, som frembragte essensen af, hvad det vil sige at være lejer i deres kontorfællesskab.

  CookPerfect

  CookPerfect skulle bruge videoer løbende til et opskriftsunivers, som en del af deres contentstrategi.

  SE ALLE CASES

  Det indledende møde er altid gratis. Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.

  Om du ved lige hvad du har brug for, eller er helt på bar bund om, hvor du skal starte. Så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os direkte, eller efterlade dine oplysninger via formularen nedenfor. Så kontakter vi dig så hurtigt vi kan – og altid indenfor én arbejdsdag.