Skip to main content

Services  /  E-mail marketing 

SPECIALISTER I
E-MAIL

MARKETING.

SPECIALISTER
I E-MAIL

MARKETING.

e-mail marketing

Er du allerede igang med e-mail marketing, eller skal du først til at igang? Uanset hvad, skal vi nok hjælpe dig godt igang, eller effektivisere og skalere dit nuværende setup. E-mail marketing er stadigvæk én af de mest effektive og lukrative marketingkanaler, uanset om du sælger B2B eller B2C. Det er i hvertfald vores erfaring.

BOOK GRATIS MØDELÆS MERE

Vi har eksisteret siden 2017

Vi kan stå for alt indhold til dine mails. Både tekster, grafik og billeder.

Vi er specialiseret i Klaviyo, Mailchimp og Active Campaign.

Ingen binding

Vi kan hjælpe dig med den strategiske planlægning af dine mails.

e-mail marketing strategi

E-mail marketing kan være en af dine mest effektive salgsværktøjer.

Mange tror at e-mail marketing er “dødt”. Oftest fordi, at det man forbinder med e-mail marketing er SPAM. Det er dog langt fra sandheden. For mange virksomheder, deriblandt os selv, er e-mail marketing et uhyre effektivt salgsværktøj, uanset om du ønsker at sælge mere til dine eksisterende kunder, eller skabe leads til din forretning eller salgsafdeling.

Vi kan varetage hele processen, ligefra at lægge en overordnet strategi og til at stå for afsendelsen af dagligdagens kampagnemails.

Uanset om du er ny til e-mail marketing, eller allerede har et setup, giver vi gerne den første kop kaffe og tager en indledende snak om, hvorvidt vi kan hjælpe dig og din forretning.

BOOK GRATIS MØDE
PROCESSEN

Vi er med dig hele vejen – og sørger for at du er tryg i processen.

  • Vores tilgang er baseret på en grundig forståelse af dine behov og ønsker.
  • Vi starter med en uforpligtende, gratis samtale, hvor vi lytter til dine visioner og deler ud af vores erfaringer og ekspertise.
  • Dit tildelte team udarbejder det aftale materiale og sender altid alt til godkendelse hos dig, inden afsendelse til målgruppen.
  • Vores proces er struktureret og gennemsigtig. Vi starter med at skabe et detaljeret overblik over strategien, og det overordnede mail-setup. Herefter sørger vi for at matche budskaberne og kommunikationen med din ønskede tone-of-voice, hvis ikke du selv vil stå for teksterne.

VI HAR HJULPET
MERE END
300
VIRKSOMHEDER

VI HAR HJULPET
MERE END
300
VIRKSOMHEDER

Skarpt har sin begyndelse tilbage i 2017, og en rigtig stor del af de første kunder fra dengang, er stadigvæk kunder hos os i dag. Vi elsker, at udvikle os sammen med vores kunder – og vores oprigtige interesse i deres forretninger tror vi på, er en stor grund til den store loyalitet.
Vores kompetencefelt spænder ret bredt, og vi synes selv at vi er allerbedst, når vi får mulighed for at være med i hele processen og skabe den røde tråd i alt fra trykte- til digitale medier. Vi oplever ofte, at nye kunder kommer til os, for at få lavet én ting, men ender med at bruge os til en helt masse ting, fordi det er rart at have så meget som muligt samlet hos én leverandør.

Dyk ned i vores cases, og få en idé om, hvad vi kan.

Midtvejs Auto

Kunde siden 2017

Opgaver:

– Webshop
– E-mail marketing
– Administrering af sociale medier
– Strategi
– Visuel identitet og logo
– Foto og video
– Hosting og service

Business Park Nord

Kunde siden 2017

Opgaver:

– Visuelt identitet og logo
– Foto og video
– Hjemmeside
– Hosting og service
– Grafisk design
– Tryksager
– Strategi

Cerise

Kunde siden 2020

Opgaver:

– E-mail marketing
– Hjemmeside
– Hosting og service

SE ALLE CASES

Det indledende møde er altid gratis. Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Om du ved lige hvad du har brug for, eller er helt på bar bund om, hvor du skal starte. Så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os direkte, eller efterlade dine oplysninger via formularen nedenfor. Så kontakter vi dig så hurtigt vi kan – og altid indenfor én arbejdsdag.