Skip to main content

Video og foto skal skabe følelser
- og dermed sælge

Vi hjælper dig gerne med video og foto.

Video er uden tvivl vejen frem, hvis du vil kommunikere så effekt som muligt på dine digitale platforme. Video kan give både meget konkrete målbare resultater, men der er også en ufatteligt stor umålbar effekt i form af det indtryk du giver din målgruppe.

Professionelle billeder hjælper med at sætte et godt image udadtil – det er vigtigt at have gode portræt billeder, produktbilleder og stemningsbilleder

Se et par eksempler på vores videoer her

Outdoor
Video

Profil
Video

Event
Video

Drone
Video

Folk husker 80% af hvad de ser, men kun 20% af, hvad de læser.

Video på dine digitale platforme har en lang række fordele, både i forhold til de tekniske aspekter som algoritmer på sociale medier, men også i form af det aftryk du sætter hos din målgruppe. 90% af oplysningerne som hjernen konstant modtager er visuelle, og behandles 60.000 gange hurtigere i hjernen end tekst gør.

Det gør faktisk det gamle ordsprog “et billede sige mere end 1000 ord” til en ret stor underdrivelse. Driver du en webshop, er det statistisk bevist at 60% er mere tilbøjelige til at købe et produkt, efter at have set en video med produktet.

Med video hos os får du:

Undertekster

Video med undertekst filer til

Storyboard

Færdiglavet storyboard over videoerne

Manuskript

Færdigskrevet manuskript

Grafik

Grafik der passer til din visuelle identitet

Speak

Professionel speak til videoerne

Statister

Vi sørger for statister til opgaven, hvis der er brug for det

Derudover tager vi rigtig mange billeder

Vi tilbyder følgende billeder

Portrætfotos

Få taget nye friske portrætfotos, der vækker tillid. Portrætfotos er oftest det første indtryk en kunde får af din virksomhed.

Miljøbilleder

Få fremvist dine produkter i de rette omgivelser. Den rette kontekst sætter gang i dine kunders forestillingsevne.

Eventfotos

Få jeres fede event foreviget med billeder. Vi argere ‘fluen på væggen’ til jeres arrangement

KONTAKT

Skal vi også hjælpe dig med video og billeder til din virksomhed?

SEND EN MAIL

Video branding

 

Video er en unik størrelse. Det kan skabe en særlig stemning, vække følelser og nysgerrighed, og give liv til dine budskaber. Video giver dig mulighed for at målrette din kommunikation og fange din målgruppes opmærksomhed. Det er samtidig en mulighed for at bygge en fortælling op omkring din virksomhed og skabe et udtryk, som bliver husket. Med en video kan du skabe en levende fortælling, der viser personlighed og taler til din målgruppe.

Video branding er din mulighed for at vise, hvem din virksomhed er, værdierne bag og for at skabe en stærk forbindelse med målgruppen.

Video branding kan også anvendes til at lave direkte salg eller for at skabe trafik til flere kanaler. Men for at skabe et godt fundament for dit brand, er det en god idé at gribe andre muligheder til at starte med.

Uanset hvilken vinkel, du vælger, er det altid din målgruppe, der skabes content til. Det er dem budskabet bag videoen skal ramme, og derfor dem, du skal sigte efter i din kommunikation.

Altså; hvem er contentet til – og hvad vil du udtrykke med det? Det handler om at skabe relevant content for målgruppen, for på den måde at skabe opmærksomhed og engagement omkring brandet. Og på sigt tillid til brandet.

Når du laver content, som har værdi for målgruppen, skabes der et dybere engagement og tilhørsforhold til brandet for målgruppen. Det er netop her video branding kan gøre en forskel. De videoer, du vælger at dele med målgruppen, vil forme opfattelsen af virksomhedens brand. Det vil hjælpe dig med at skabe et relevant og relaterbart brand, som din målgruppe knytter tillid til. Det giver et bånd mellem målgruppen og brand, som kan blive nyttigt fremover.

 

Hvad skal du fokusere på for at skabe et stærkt video brand?

 

Video branding er et kraftfuldt værktøj til at bygge din virksomhed op og skabe appel til fremtidige kunder.

Et stærkt video brand viser tydeligt virksomhedens vision, værdier og identitet. Og fremsætter samtidig virksomhedens kernekompetencer og styrker.

Video kan anvendes i flere fordskellige formater og til mange forskellige platforme. Det skal selvfølgelig tilpasses den strategi og udtryk, der passer til din virksomhed.

For at skabe et video brand, der trænger igennem til den ønskede målgruppe, er det vigtigt, at der skabes genkendelighed. Du kan nemt skabe genkendelighed for din målgruppe ved at holde samme stil i dine videoer på forskellige platforme. Samtidig er det vigtigt at holde målgruppens interesse ved lige og skabe noget, målgruppen kan relatere til. Her kan du lege med videoens format, og for eksempel skabe en informerende og professionel kontekst på din professionelle hjemmeside, og anvende en video af mere underholdende karakter på sociale medieplatforme.

 

Branding video

 

Hos Skarpt kan vi hjælpe dig i mål med din branding video. Vi udbyder fire typer branding video, som passer til en bred vifte af virksomheder.

Du kan vælge mellem: Outdoor video, Profil video, Event video og Drone video. Hvert format har sine egne fokuspunkter, som vi gerne tager en snak om, så du får den helt rette video til din virksomhed. Du kan for eksempel bygge dine video branding op som et varmt og informerende blik på din virksomhed. Stemningen i videoen vil smitte af på seeren og derved skabe en umiddelbar tilknytning.

 

Et sammenhængende visuelt udtryk – brand video og foto

 

Branding omfatter hele den fortælling, du udtrykker for din virksomhed. Derfor har vi fokus på både video og foto brand, når vi snakker om det visuelle udtryk. Det skaber det mest troværdige og appellerende indtryk, når foto og video harmonerer.

Et flot brand foto kan være rigtigt gavnligt for din samlede markedsføring – og skabe sammenhæng i det samlede udtryk for din virksomhed.

Foto branding kan støtte op om brandfortællingen for din virksomhed og få den til at stå endnu skarpere. Du kan for eksempel anvende branding fotos på din hjemmeside, for at skabe et imødekommende univers dér.

Et andet redskab er foto marketing, der kan anvendes for at udbrede brandet på flere forskellige platforme. Når din målgruppe møder et ensartet visuelt univers, vil de kunne se sammenhængen i brandets fortælling, hvilket skaber stor troværdighed omkring brandet. Flotte fotos kan indgå i din marketing foto strategi, og hjælpe med at bygge brandet op på flere platforme.