Cases  /  Movemensch

FÅR

MENNSKER

I BEVÆGELSE.

FÅR

MENNESKER

I BEVÆGELSE.

Visuel identitet
Hjemmeside

Grafik 

Visuel identitet
Hjemmeside

Grafik 

MOVEMENSCH

Skab en energisk virksomhedskultur gennem bevægelse.

Mød Movemensch – din partner i en aktiv virksomhedskultur! De har dedikeret sig til at styrke virksomheder ved at holde medarbejdere i bevægelse. Ved at fremme en sundere livsstil og regelmæssig aktivitet sikrer Movemensch, at dine ansatte har den nødvendige energi og vitalitet til at trives i deres daglige arbejdsliv.

Movemensch ønskede en ny visuel identitet samt en detaljeret og gennemsigtig hjemmeside. På hjemmesiden vil du blive mødt af et univers af grafisk materiale eksempelvis i form af ikoner, som vi har skræddersyet til lige præcis deres koncept og identitet.

Ikoner

Grafikken til Movemensch er designet med simple ikoner og tynde linjer. Der har været fokus på at skabe sigende og realistisk grafik, da det eksempelvis skal visualisere processer og skabe genkendelighed gennem hele hjemmesiden. 

Logo

Movemensch logoet har et alsidigt og simpelt design. Med sit simple og seriøse udtryk har det en association af business uden at det bliver for kantet og upersonligt, hvorfor der stadig er en god balance mellem det bløde og kantet udtryk.

Yderligere er Move blevet fremhævet, med henblik på at skabe en tydeligelig kommunikation til modtagerens omkring virksomhedens ydelse, og ikke mindst for at skabe et dynamisk udtryk. E’et er ligeledes blevet roteret for at skabe bevægelse i logoet.