Skip to main content

En hostingløsning skabt med ét formål

En topmoderne hostingløsning, med hardware og konfiguration tilpasset specifikt til at drifte WordPress og WooCommerce.

Daglig sikkerhedsbackup

Løsningen laver dagligt en backup af din hjemmeside, og opbevarer den på en seperat server i modsætning til mange andre udbydere.

Fokus på hastighed

Giv en bedre kundeoplevelse. Toptunet hardware og konfiguration sikre dig en hurtig indlæsning af din WordPress-løsning.

Ingen binding

Vores hostingløsning har ingen bindingsperiode og du kan opsige den fra måned til måned.

100% grøn energi

Vores hostingleverandør har fokus på bæredygtighed og bestræber sig på at opnå en drift fra 100% grøn energi.

Læs mere

Betingelser og generel information

*Vi tager forbehold for ændringer i nedenstående betingelser for denne service. Eksisterende kunder vil altid varsles minimum 2 måneder forud for ændringer i betingelserne.

Vi tilbyder sikker og professionel hosting baseret på den nyeste teknologi og moderne hardware. Vores infrastruktur er optimeret specifikt til WordPress, for at opnå den højeste ydeevne og sikkerhed. Derudover kører alle servere på lynhurtige SSD diske, samt med avanceret cacheopsætninger, som sikrer jer samt jeres besøgende, en kanon hastighed.

Vi foretager regelmæssig vedligeholdelse, og derudover er vi rutineret i brug af tekniske fejlsøgningsdata, hvis uheldet skulle være ude. Serveren foretager daglige backups, som gemmes på en ekstern server, med ugentligt rotation.

Hardwarespecifikationer

Debian 9 med MariaDB 10.3 og MySQL 5.6
Webserver: Apache og NGINX til delvis cachehåndtering-
PHP-version: Nyeste PHP 7.3
Cache: Varnish

Oprettelse og overflytning: Gratis

Samlede årlig pris afhænger af den enkelte hjemmesides behov for performance og diskforbrug. Prisen starter dog fra 2.500,- + moms årligt. Det årlige beløb betales efter oprettelse (prisen betales årligt)

Det er muligt at tilkøbe en service- og vedligeholdspakke for 300,- + moms pr. måned for informative websites og 500,- + moms pr. måned for webshops, så vi står for alt opdatering og vedligehold på jeres wordpress-løsning.

Oprettelse

Ved oprettelse kræver det blot at en udfyldelse af formularen nederst på siden. Har vi brug for yderligere informationer sender vi dig en mail herom.

Oprettelsen er gratis, og vi sørger for at flytte din hjemmeside fra din nuværende hostingudbyder.

Flytninger tager som regel mellem 1 til 3 dage. Dog foretages selve skiftet med øjeblikkelig virkning, således at din hjemmeside ikke oplever nedetid i forbindelse med skiftet.

 

Opsigelse

Der er ingen binding på Skarpt Hosting, og du kan derfor opsige det eller fraflytte fra måned til måned. Ved opsigelse før næste årlige betaling, modregnes det resterende beløb og krediteres til jeres konto.

Oprettelse af hostingaftale