Ammongas

HJEMMESIDE + VISUEL ID + BRANDING VIDEO & FOTO

En præsentabel hjemmeside med en visuel identitet tilpasset Ammongas’ værdier og behov

Ammongas havde et ønske om at få en præsentabel hjemmeside samt en visuel identitet, der passede til virksomhedens værdier. Ligeledes var det essentielt for kunden at få skabt en rød tråd på tværs af online samt offline medier. Skarpt har lige siden fungeret som et eksternt bureau for Ammongas, hvor vi både har udviklet en brugervenlig og professionel hjemmeside, video- & fotomateriale samt tryksager i form af serviceskema, messestande m.m.

Kunde
Ammongas
Ydelser

Visuel Identitet
Tryksager
Video & Foto
Hjemmeside
Implementering
Optimering

Let’s Go International

Opsætning af  flere forskellige sproglag

Hjemmesiden tager udgangspunkt i Ammongas’ historie og fortælling bag virksomheden. Ligeledes er der gjort plads til et projektmodul, som giver de besøgende et overblik over Ammongas forskellige projekter. Effekter og animationer samt videobaggrunde er med til at gøre hjemmesiden mere levende. Desuden er det visuelle udtryk taget afsæt i kundens værdier såsom miljø og bæredygtighed. I takt med Ammongas’ vækst og udvikling, hvor de et gået internationalt, havde de derfor et behov for opsætning af flere sproglag.

Informativ og let overskuelig hjemmeside

Hjemmesiden skulle overskueliggøres med en enkel navigation og sortering i projekter, der sikrer at man som besøgende let kan navigere rundt på siden.

Hvad har vi gjort?

Hjemmesidens funktioner
  • Videobaggrunde til at skabe stemning
  • Fleksibel løsning i forhold til fremtidige behov der måtte opstå
  • Opsætning af forskellige sproglag
  • Responsivt design