Skip to main content

Services  /  Foto 

SPECIALISTER I
FOTOS TIL DINE

SOCIALE MEDIER.

SPECIALISTER I
FOTOS TIL DINE

SOCIALE MEDIER.

Skab større genkendelighed og stærkere
branding med fotos til din markedsføring.

Fotos på dine digitale platforme har en lang række fordele, både i forhold til de tekniske aspekter, som algoritmer på sociale medier, men også i form af det aftryk du sætter hos din målgruppe. 90% af oplysningerne som hjernen konstant modtager er visuelle, og behandles 60.000 gange hurtigere i hjernen end tekst gør. Det gør faktisk det gamle ordsprog “et billede sige mere end 1000 ord” til en ret stor underdrivelse.

BOOK GRATIS MØDESE CASES

Vi har eksisteret siden 2017

Vi har taget mere end 100.000 billeder

Vi er specialiseret i fotos til online markedsføring

Vi tilbyder også foto på abonnement – uden binding.

Skalérbart og prisfokuseret setup

Drone, studie, udenfor, indenfor… Der er ingen begrænsninger.

Hvis vi skal tage billeder til dig, er det vigtigste for samarbejdet forventningsafstemningen inden vi går igang. Der er ingen grund til, at vi møder op med det helt store setup af kameraer, droner, lamper og to kameraførere, hvis dit behov er til nogle simple, men gode billeder til dine sociale medier.

Vores kompetencer rækker ret bredt, og vi har stor erfaring både med stemnings- og miljøbilleder både inde og ude, dronebilleder, produktfotos i studie og portrætfotos.
Så uanset hvad dit behov er, kan vi helt sikkert hjælpe eller henvise til en “kon-kollega”, som er specialiseret i det du søger.

Alt det, er naturligvis noget vi tager en snak med dig om til et indledende møde. Vi giver gerne den første kop kaffe og indledende snak “on the house”.

BOOK GRATIS MØDE
PROCESSEN

Vi er med dig hele vejen – og sørger for at du er tryg i processen.

  • Vores tilgang er baseret på en grundig forståelse af dine behov og ønsker.
  • Vi starter med en uforpligtende, gratis samtale, hvor vi lytter til dine visioner og deler ud af vores erfaringer og ekspertise.
  • Vi leverer altid dine billeder sorterede og færdigbehandlede. Derudover får du altid en mappe med billederne i høj opløsning til print, og komprimeret version til web.
  • Vi giver altid en fast pris på opgaven, og du har 100% ejerskab over dine billeder efterfølgende.

EKSEMPLER PÅ 
BILLEDER

EKSEMPLER PÅ BILLEDER

Det indledende møde er altid gratis. Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Om du ved lige hvad du har brug for, eller er helt på bar bund om, hvor du skal starte. Så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os direkte, eller efterlade dine oplysninger via formularen nedenfor. Så kontakter vi dig så hurtigt vi kan – og altid indenfor én arbejdsdag.