Skip to main content

Services  /  Visuel identitet og logo 

SPECIALISTER I
VISUEL IDENTITET

OG LOGO.

SPECIALISTER I
VISUEL IDENTITET 

OG LOGO.

Skal du have lavet logo til en nystartet virksomhed, eller skal du have opdateret/retænkt dit nuværende logo? Så står vi klar til at hjælpe dig fra start til slut. Vores team af designere er uddannede i visuel kommunikation og formår at få din virksomheds værdisæt til udtryk i dit logo og den øvrige visuelle identitet.

BOOK GRATIS MØDELÆS MERE

Vi har eksisteret siden 2017

Erfaring fra +50 logo-projekter

Vi er licenseret kundetype-bureau

Vi har et skalérbart setup, som passer til både små og store virksomheder

100% tilfredshed eller pengene tilbage

Din visuelle identitet er det første indtryk din målgruppe får af din virksomhed.

Mange kommer til os med ønsket om at få lavet et logo, og bliver i den forbindelse ofte overraskede over, hvor meget omtanke der ligger i at lave et logo. Logoet er jo i virkeligheden kun en del af den samlede visuelle identitet, som altsammen er med til at skabe en visuel helhed omkring din virksomhed og dit brand.

Vores designteam er uddannede i visuel kommunikation, og vi har en licens fra Institut for kundetyper, som sikrer at vi har de rette forudsætninger for at lave en visuel identitet, som tiltrækker din ønskede målgruppe og efterlader dem med det rette indtryk af din virksomhed.

Alt det, er naturligvis noget vi tager en snak med dig om, til et indledende møde. Vi giver gerne den første kop kaffe og indledende snak “on the house”.

BOOK GRATIS MØDE
PROCESSEN

Vi er med dig hele vejen – og sørger for at du er tryg i processen.

  • Vores tilgang er baseret på en grundig forståelse af dine behov, ønsker og din målgruppe.
  • Vi starter med en uforpligtende, gratis samtale, hvor vi lytter til dine visioner og deler ud af vores erfaringer og ekspertise.
  • Dit tildelte team står klar til at vejlede dig gennem hele processen og sikre at du får det resultat du ønsker.
  • Vores proces er struktureret og gennemsigtig. Vi starter altid med at præsentere dig for forskellige designforslag. Du vil blive involveret i hele processen fra start til slut og vores møder og opfølgninger sikre, at dine forventninger bliver opfyldt.
1

Indledende møde

Vi starter altid med et indledende gratis møde, hvor vi ser hinanden an og får en forståelse for opgaven.
2

Tilbud fremsendes

På baggrund af det indledende møde udarbejdes et tilbud på projektet, som vi sammen gennemgår, inden det endeligt godkendes.
3

Designfasen

Din tilknyttede designer får overleveret opgaven og udarbejder det første udkast til dit nye logo og den visuelle identitet.
4

Logo og visuel identitet præsenteres

Vi præsenterer dig for det første udkast og de tanker der ligger bag. Herefter kan der være behov for justering, rettelser - og en sjælden gang i mellem kan det være at vi skal tilbage til "tegnebordet". Det er dog en del af vores 100% tilfredshed eller pengene tilbage politik
5

Overlevering

Når logo og VI er godkendt fremsender vi skrifttyper, designguide, farvepalette, logopakke mv., så du har alt, hvad du kan få brug for.
6

Implementering

Den efterfølgende implementering på tværs af dine fysiske medier og dine digitale platforme kan vi også sagtens varetage for dig,

VI HAR HJULPET
MERE END
300
VIRKSOMHEDER

VI HAR HJULPET
MERE END
300
VIRKSOMHEDER

Skarpt har sin begyndelse tilbage i 2017, og en rigtig stor del af de første kunder fra dengang, er stadigvæk kunder hos os i dag. Vi elsker, at udvikle os sammen med vores kunder – og vores oprigtige interesse i deres forretninger tror vi på, er en stor grund til den store loyalitet.
Vores kompetencefelt spænder ret bredt, og vi synes selv at vi er allerbedst, når vi får mulighed for at være med i hele processen og skabe den røde tråd i alt fra trykte- til digitale medier. Vi oplever ofte, at nye kunder kommer til os, for at få lavet én ting, men ender med at bruge os til en helt masse ting, fordi det er rart at have så meget som muligt samlet hos én leverandør.

Dyk ned i vores cases, og få en idé om, hvad vi kan.

ALBA Tankers

Kunde siden 2022

Opgaver:

– Visuel identitet
– Miljø- og portrætfotos
– Hjemmeside
– Hosting og service

Business Park Nord

Kunde siden 2017

Opgaver:

– Visuelt identitet og logo
– Foto og video
– Hjemmeside
– Hosting og service
– Grafisk design
– Tryksager
– Strategi

Kaffeexpressen

Kunde siden 2017

Opgaver:

– Logo og visuel identitet
– Webshop
– Produkt- og miljøfotos
– Grafisk design
– Produktvideoer

SE ALLE CASES

Det indledende møde er altid gratis. Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Om du ved lige hvad du har brug for, eller er helt på bar bund om, hvor du skal starte. Så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os direkte, eller efterlade dine oplysninger via formularen nedenfor. Så kontakter vi dig så hurtigt vi kan – og altid indenfor én arbejdsdag.