Cases  / Nordjyllands Idrætshøjskole

SAMMENHOLD
UDFORDRINGER

OG LIVSGLÆDE.

SAMMENHOLD, UDFORDRINGER 
OG LIVSGLÆDE.

Visuel Branding
Hjemmeside
Brandingvideo & Foto
Optimering

Visuel Branding
Hjemmeside
Foto og video
Optimering

NORDJYLLANDS IDRÆTSHØJSKOLE

Idrætshøjskole med et kæmpe fællesskab

NIH havde et stort ønske om at få en brugervenlig hjemmeside, hvor de selv kunne administrere den daglige administration, så som at skifte billeder, oprette flere sider, ændre tekst og i det hele taget få en mere fleksibel løsning. Derudover var ambitionen at få den helt særlige følelse og ånd der er til stede på højskolen, til at skinne igennem på de digitale platforme.

For at skabe denne følelse blev der produceret en brandingvideo, som skulle fremgå på en ny hjemmeside samt deres sociale medier. Derudover blev der på et to-dages photo/videoshoot taget video og billede af en lang række af skolens fag, for at kunne skabe nogle levende sider omkring netop disse.

Fremvisningsvideo

Tag med os på en spændende rejse gennem Nordjyllands Idrætshøjskole i vores præsentationsvideo! Vi har haft fornøjelsen af at producere og filme denne inspirerende video, der giver et unikt indblik i, hvad skolen har at tilbyde. I videoen udforsker vi de smukke omgivelser, hvor Nordjyllands Idrætshøjskole er placeret, og vi tager dig med på en tur gennem de moderne faciliteter, der står til rådighed for de studerende.

Miljøbilleder hos Nordjyllands Idræthøjskole

Vi har arbejdet tæt sammen med skolen for at skabe fantastiske billeder, der viser Nordjyllands Idrætshøjskole fra forskellige perspektiver. Vi har indfanget de maleriske omgivelser omkring skolen, de imponerende idrætsfaciliteter og det pulserende campusliv på en unik måde.