Cases  /  Pearlwax

PRODUCTS
FOR ALL

SKIN TYPES.

PRODUCTS FOR ALL
SKIN TYPES.

Foto
Emballage
Grafisk materiale 

Foto
Emballage
Grafisk materiale 

PEARLWAX

Professionel, effektiv og skånsom hårfjerning  

Pearlwax er udviklet med fokus på at gøre det nemmere og mere effektivt at fjerne uønsket kropsbehåring, og giver muligheden for professionel hårfjerning derhjemme.

Vi hjælper løbende Pearlwax med bl.a. emballagedesign, produktbilleder, grafisk materiale til deres hjemmeside samt sociale medier og meget mere.

Et unikt og genkendeligt design

Pearlwax havde udvidet deres produktserie, og samtidig var en spændende lancering i detailhandlen, herunder Matas, på trapperne. Derfor opstod behovet for en mere personlig og iøjnefaldende visuel præsentation af produkterne. Formålet med det nye emballagedesign var at skabe et genkendeligt brand som ville skille sig ud, når det gjorde sin entré på hylderne.

IØJENFALDENDE OG FARVERIGE 

Produktbilleder

Produktbillederne fremhæver det unikke i hvert produkt og appellerer til målgruppens følesans, synssans og fantasi. Formålet med billederne var at målgruppen ikke blot skulle se et produkt, men også opleve den stemning og følelse af velvære, der følger med.

Bannere og grafisk materiale

Vi designer løbende bannere og andet grafisk materiale til Pearlwax, som ofte er tilpasset sæsonen eller specifikke begivenheder. Ved løbende at udskifte bannere på deres hjemmeside og sociale medier, viser Pearlwax at de er opmærksomme på deres kunders behov og er klar til at at tilbyde produkter, der passer perfekt til øjeblikket.