Cases  /  Munkebjerg Hotel

FORKÆLELSE
MED FORMAT

SIDEN 1967.

FORKÆLELSE MED FORMAT
SIDEN 1967.

Hjemmeside
Optimering
E-mail marketing
Grafik 

Hjemmeside
Optimering
E-mail marketing
Grafik 

MUNKEBJERG HOTEL

Optimering med fokus på brugeroplevelse og overskuelighed 

Munkebjerg Hotel er beliggende i smukke omgivelser i Vejle, og tilbyder førsteklasses service og faciliteter, hvad enten du ønsker en overnatning, en gourmetoplevelse, en tur på kasino, eller om du planlægger din næste konference eller fest.

Munkebjerg Hotel fik en ny hjemmesideløsning, som ved hjælp af et optimeret design og en ny menustruktur skaber en optimal brugeroplevelse og overskuelighed over ophold, faciliteter og mulige tilkøb.


Kan kun give min og vores varmeste anbefalinger. Vi brugte Skarpt – Web- & Reklamebureau til vores nye hjemmeside og webshopløsning på Munkebjerg Hotel – og Skarpt er virkelig Skarpt. Tak til hele teamet for et megagodt samarbejde og rådgivning og ikke mindst fantastisk hjælp her i opstartsfasen.

Merethe Alsted W.
Digital konceptudvikler Munkebjerg Hotel

FOKUS PÅ BRUGEROPLEVELSEN

E-MAIL MARKETING 

Fokus på leadgenerering 

Gennem e-mail marketing har vi hjulpet Munkebjerg Hotel med at muliggøre effektive nyhedsbrevskampagner, som skal generere potientielle kunder og leads. For at skabe en genkendelig og professionel fornemmelse hos modtagerne, er den røde tråd i virksomhedens visuelle udtryk er blevet indarbejdet i nyhedsbrevene.

Nyhedsbrevene tager udgangspunkt i de forskellige sæsoner og er med til at fremme de sæsonbestemte tilbud, begivenheder og aktiviteter på Munkebjerg Hotel.

SOCIALE MEDIER

Visuelt annoncemateriale 

For at skabe opmærksomhed omkring lanceringen af den nye hjemmeside, har vi desuden udarbejdet grafisk materiale som Munkebjerg Hotel har brugt til annoncering på de sociale medier.