Setion logo

WEBSITE + PLATFORM + VIDEO + VISUEL ID

En fleksibel, automatiseret SEO-løsning

SETION tilbyder en revolutionerende, gennemsigtig og automatiseret SEO-løsning, der optimerer hjemmesiders placeringer på Google, uden man selv skal røre en finger. Den innovative serviceplatform dannede rammerne for en større løsning, der for Skarpt bestod i alt fra udformning af platform og hjemmeside til videomarkedsføring og den visuelle identitet.

Kunde
SETION
Ydelser

Design af User Interface
Hjemmeside
Video
Visuel Identitet

SEO UDEN NOGEN DIKKEDARER

Ikke bare en almindelig hjemmeside

I og med at SETION er et helt nyt upcoming tilbud på markedet indenfor søgemaskineoptimering, var det en selvfølgelig at siden også skulle være lynhurtig, og leve op til de ting, som de selv prædiker for. Derfor var der stor fokus på performance, hastighed og brugervenlighed, samt gode muligheder for videreudvikling af siden.

Setion mockup

En automatiseret og billigere måde at lave SEO på

SETION er i sin bedste forstand et iværksætter-projekt, og for iværksættervirksomheder er et vigtigt nøgleord i en hjemmesideløsning, fleksibilitet. Chancen for at man rammer hovedet på sømmet med sin hjemmesides indhold ved lancering er nærmest lig nul, og behovet for at ændre/tilføje noget indenfor den første periode er uundgåelig. Derfor har vi bygget en platform, som er nem at viderebygge på, og som består af et stabilt fundament, som kan rumme de behov SETION måtte få i fremtiden.